Sådan er det hos mig

Lingam massage.

Hos mig kan du ta en pause fra hverdagen, og nyde en times tid med intens tantra inspireret massage med lingam massage. Jeg tager i mod dig i rolige omgivelser. Vi klæder os af og jeg beholder trusserne på. Når vi begynder massagen, vil kun musikken høres i baggrunden. Du lægger dig på min briks, hvor jeg starter med at få dig stille og roligt ned i tempo. Du modtager først blid massage på ben, ryg, og mellemkød. Derefter på mave, bryst, pung, mellemkød og så din lingam. Du modtager også prostatamassage. Dette kan gøres både indvendigt og udvendigt. Lingammassagen afsluttes med din udløsning i mine hænder, hvis du har lyst. Jeg kan hvis du vil, os binde din Lingam op. Lingam massagen tar ca halvdelen af tiden. Hverken oral sex eller samleje er en del af det, jeg har lyst til.